E-TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA KAYSERİ BİLİM MERKEZİNİ GEZDİK

Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi öğrencileri Act4BEST Future – A4BESToF e- Twinning Projesi kapsamında 07.05.2022 tarihinde Kayseri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki proje arkadaşları ile buluşup Kayseri Bilim Merkezi'ni, hayvanat bahçesini, Taş Mektep'i (Kayseri Lİsesi) ve eski Kayseri denilen ve Kayseri'ye ait eski konakların ve yapıların bulunduğu meydanı gezdiler. Öğrencilerimize okulumuz öğretmenlerinden Pınar ÖZSOY ve Göksal METİN refakat etmiştir. Kayseri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden ve projenin kurucusu olan kıymetli hocamız Gökhan ARIKAN hocamız ve öğrencileri Kayseri gezisi boyunca öğrencilerimize mihmandarlık etmiştir. Gökhan ARIKAN hocamıza ve Kayseri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kıymetli öğrencilerine çok teşekkür ederiz. Ayrıca Bilim Merkezinde rehberlik eden kıymetli hocamız Dr. Lütfiye AYDIN'a çok teşekkür ediyoruz.

GEZİ VİDEOSU-1

GEZİ VİDEOSU-2