KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİKLERİ VE ÇEVRE SORUNLARI KONUSUNDA RÖPORTAJLAR YAPTIK

Okulumuz 9. Ve 10. Sınıf  öğrencileri Act4BEST Future – A4BESToF e- Twinning Projesi kapsamında 142 öğrencinin ve 4 farklı ülkenin dahil olduğu uluslararası projeleri kapsamında proje mentör öğretmenleri Pınar ÖZSOY rehberliğinde DigCOMP (Dijital Yetkinlik Çerçevesi), Avrupa Yeşil Anlaşması (Yeşil Gündem), GreenCOMP, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri gibi pek çok bilgi edinmiştir. Bu bilgileri izledikleri belgeseller ve filmlerle zenginleştirmiş ve gerek okul takımları gerekse uluslararası karma takımlarda bu bilgilere dair çıktılarını paylaşmışlardır. Öğrencilerimiz ilimizde yaygınlaştırma faaliyeti yapabilmek için  bir dizi röportaj gerçekleştirmiş ve küresel iklim değişiklikleri ve çevre konusunda büyükleri, arkadaşları ve kendilerinden küçüklerle sohbetler etmiş ve projelerini yaygınlaştırıp farkındalık oluşturmuştur. Öğrencilerimize çevreye olan duyarlılıkları ve yarınlara dair umutlarımızı yeşerttikleri için çok teşekkür ederiz.

RÖPORTAJ-1

RÖPORTAJ-2