OKULLAR AÇILIYOR (VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE)

01.09.2021 3028

Değerli veli ve öğrenciler,

06 Eylül 2021 Pazartesi günü itibariye okulumuz tüm sınıflar düzeyinde tam zamanlı olarak açılacaktır. Bu vesile ile aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur:

Tüm dersler okulda beş gün ve yüz yüze verilecektir.

Devam eden salgın nedeniyle öğrencilerin maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat etmesi gerekmektedir.

Ailesinde veya öğrencinin kendisinde covit 19 belirtisi olanlar okula gelmeyecek, PCR testi yaptıracaktır.

Ailesinde veya öğrencinin kendisi PCR testi yaptırmış ise test sonucu çıkana kadar öğrenci okula gelmeyecek, test sonucunu negatif çıkarsa okula gelecektir.

Okula devam zorunlu olup, günlük yoklama alınacak ve okula gelmeyen öğrenciler e-okula devamsız olarak işlenecektir. Raporlu öğrenciler raporlarını okul idaresine teslim edecektir.

Merkeze bağlı köylerden taşımalı olarak okula gelecek öğrenciler, taşıma servislerini kullanabilecek ve öğle yemeklerini okulda yiyebilecektir.

Şehir içi servis kullanmak isteyen velilerimiz servislerini kendileri ayarlayacaktır.

Öğrenciler servis içerisinde de maske, mesafe ve hijyen kuralına dikkat edecek, her gün aynı koltuğu kullanacaktır.

Okul kıyafeti zorunlu olup, öğrenciler okula okul kıyafeti ile gelecektir.

12. Sınıf öğrencilerimizin destekleme ve yetiştirme kursları çoğunlukla hafta sonu yapılacaktır.

Ders kitapları okulun ilk günü öğrencilere dağıtılacaktır.

Ders programı hazır olunca web sitemiz öğrenci işlerinden duyurulacaktır.

Tüm öğrenciler en geç 07.45 de okulda hazır olacak olup, vakit çizelgesi web sitemiz öğrenci işlerinden duyurulmuştur.

Okul kantini açık olacaktır.

Velilerimiz ve diğer öğrenci yakınları önemli bir durum olmadıkça okula gelmeyecek, okulumuza ait 213 51 50 nolu telefondan gerekli bilgi ve yardımı alabilecektir.

Hızlı ve kolay haberleşme için sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından whatsapp sınıf guruplarımız yeniden düzenlenecektir.

Salgının tamamen sona ermesi temennisi ile yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Türker ÇETİN