TELAFİ PROGRAMI BAŞLIYOR

TELAFİ PROGRAMI BAŞLIYOR

     Değerli velilrtimiz ve sevgili gençler,

     Telafide ben de varım eğitim ve etkinlik programı başlıyor.

     Okul Müdürümüz Türker ÇETİN yaptığı açıklamada;

     Bakanlığımızın tarafından 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid‐19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal‐duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

    Eğlenerek öğrenmek ve dop dolu bir yaz geçirmek isteyen tüm  9. 10 .ve 11 .sınıf öğrencilerine yönelik programlar ücretsiz olup 02.07.2021 tarihine kadar okulumuza veli tarafından başvuru yapılması gerekmektedir.

   Bir etkinlik veya eğitimin başlayabilmesi için en az 12 öğrenci başvuru yapmalıdır. Farklı tarihlerdeki eğitim ve etkinlikler için birden fazla başvuru yapılabilecektir. Arkadaş guruplarınız ile birlikte toplu başvuru da  yapabilirsiniz.

    Sizler için yüzmeden futbola, arduni ile kodlamadan 3B tasarıma, ebrudan hat ve resime, piyanodan koro eğitimine, İngilizce ve matematik eğitimlerine kadar pek çok alanda onlarca eğitim ve etkinlik planladık.  Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi ailesi olarak TELAFİDEBİZDEVARIZ..

Etkinlik ve eğitim program takvimi için tıklayınız

 

Başvuru (veli izin) dilekçesi için tıklayınız. (Katılmak isteyenler 2 Temmuz 2021 e kadar bu dilekçeyi okula vermeleri gerekmektedir)

 

Telafide bende varım web sitesi için tıklayınız (Haritadan il ilçe ve okul seçerek eğitim ve etkinliklerin ayrıntılarına ulaşabilirsiniz)

24.06.2021 715

25-06-2021