Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi

Vizyon: Hayatın her alanında başarılı ve ülkemizin seçkin üniversitelerine öğrenci yerleştiren, tüm paydaşlarında memnuniyeti ve mutluluğu yüksek, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Kırşehir’de bilinen ve tercih edilen bir okul olmak.

Misyon: Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi olarak varlığımızın amacı; kendine güvenen, bilgili, geleceğin yeniliklerine ayak uydurabilen, sorumluluk sahibi ve hedeflediği üst öğrenim kurumunu kazanabilecek bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Ana sayfamız başarılarımız sekmesinden akademik, kültürel ve sportif başarılarımıza ulaşabilirsiniz

Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ALMANCA
Servis Bilgisi: Şehir içi servis taşımacılığı yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: E OKULDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
Okulun Sınav Başarı Durumu: %56
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %50
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda; Futbol Takımı, Atıcılık Takımı, Futsal Takımı, Satranç Takımı, Hentbol Takımı, ile ferdi olarak tekvando, boks ve güreş bulunmaktadır
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda; Tasarım Beceri Atolyesi (TBA), Konferanslar, kariyer gelişim günleri, huzurevi ziyaretleri, üniversite gezileri
Proje Çalışmaları: HAMİ projesi ve okul projeleri projeler başlığından takip edilebilir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E twinning, stem projeleri ile yerel ve ulusal pek çok proje yürütülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: E OKULDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
Diğer Hususlar: Okulumuzda pansiyon yoktur. Okulumuz taşımalı egitim merkezidir.

WEB - https://hayriyekimcakandl.meb.k12.tr

Adres - Yenice Mahallesi Mermerler Caddesi NO/20 KIRŞEHİR

Yerleşim Yeri - Yenice mahallesi Mermerler Caddesi No:20 KIRŞEHİR

Adres - Yenice Mahallesi Mermerler Caddesi NO/20 KIRŞEHİR

Ulaşım yürüyerek ve şehir içi dolmuş ve belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezindedir.