Okulumuza Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

24.07.2021 1321

Sevgili öğrenciler değerli veliler,

Öncelikle okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.  Okulumuz 4 sene eğitim veren akademik bir lisedir. 11. sınıftan itibaren sayısal, eşit ağırlık ve dil alanında eğitime devam etmektedir. Destekleme ve yetiştirme kursları, deneme sınavları ve etkin rehberlik servisimiz ile gelişiminiz takip edilecektir. Salgının da bitmesiyle dönem boyunca devam edecek sosyal ve kültürel etkinlikler, geziler, spor ve yarışmalar, müzik faaliyetleri akademik eğitimize renk katacaktır. Ayrıca tasarım beceri atölyemizde arduino ve kodlama, ahşap tasarımı, resim, ebru, hat müzik ve ses kayıt, fotoğrafçılık gibi alanlardaki çalışmalara katılarak kendinizi geliştirme imkanı bulacaksınız. Alanında uzman, ilgili öğretmen kadromuz ile sizleri üniversiteye ve hayata hazırlamaya hazırız. Aramıza hoş geldiniz.

Okul kaydınız e-okul üzerinden yapılmıştır.

Öğrenci ile birlikte velilerimizin (baba-anne) aşağıdaki evrakların çıktısını alıp doldurarak okula gelmesini rica ederiz.

Türker ÇETİN

Okul Müdürü

Kayıt Evrakları

Öğrenci tanıma formu